Verhuisd naar Gillingham

Onze spullen en wijzelf zijn ver­huisd naar Gilling­ham, en nu zijn we bezig om op papi­er ook een voet aan de grond te kri­j­gen. Hier zijn een paar foto’s van het afgelopen week­end. Het is een gezel­lig huis­je, en het is vlak­bij de winkel­straat, de bib­lio­theek, de kerk en de uni­ver­siteit. Don­derdag begint Fred­dy met werken; ik ga nog een paar dagen wij­den aan het afron­den van mijn scriptie.

Reacties

 1. Hey Fred­dy,

  ik mis een foto van een 2de-hands surf­plank. Wordt die bin­nenko­rt gepost?

  Groeten, Men­no

 2. Schat­tigheid abounds. Leuke jas. Ik wil graag langs komen. Met vrouw.

  GROETJES

 3. Leeeeuk. Girl with a red coat in England.
  Doen ze dat alti­jd op de uni daar? Heb ik hier op de land­bouwu­ni­ver­siteit in Wagenin­gen nog nooit gezien :).
  Ziet er cozy uit allemaal!

 4. Geert: ‘com­ment maar iets! Iets van: Oeh, dat ziet er leuk uit.’

  Dus bij deze: Het ziet er leuk uit!! :)

Reageren is niet mogelijk.